Wedstrijd verslag Voverdi Heren2 – Gilze 2

De ene laatste pot van het seizoen en de verste uitwedstijd We begonnen de 1eset goed , waren scherp en attent maar tot 16-16 bleef het gelijk op gaan maar op het eind toch 21-25 winst De 2e set begint minder en bij 10-6 achterstand een TO en dat blijkt te werken maar het blijft gelijk opgaan maar we halen de winst binnen met 24-26 De 3e set word de set van Annette , ze pakt met haar service een voorsprong naar 8-23 (tot genoegen van de vrouwelijke toeschouwers) en de eindstand word 10-25 Dan de volle winst mee naar huis zeggen we en dat lukt ook , weer blijft het lang gelijk op gaan maar we winnen met 20-25 We hadden het niet verwacht maar met 4-0 naar huis om onder het genot van een hapje en drankje de wedstrijd nog na te bespreken