Wedstrijdverslag BlauwWit 1- Gilze 2

Eens een keer een wedstrijd op Vrijdag,volgens onze aanvoerder niet de meest ideale dag en dat bleek ook wel We beginnen zeer slap aan de 1eset en staan al snel tegen een (kleine) achterstand aan te kijken die we niet meer inhalen,eindstand 25-22 Dan maar met 3-1 winst naar huis zeggen we en de 2e set gaat stuk beter We komen op een voorsprong die makkelijk lijkt uit te spelen maar door een goede service beurt van BW verliezen we de 2eset met 25-22 Dan de 3eset,we zijn wakker en spelen goed ons eigen spel en daar blijkt de tegenstander wat problemen mee te krijgen De 2 TO van BlauwWit halen ons niet uit ons ritme en winnen met 18-25 Gesteund door de goede 2e en 3eset beginnen we met goede moed aan de laatste set en beginnen goed maar door weer een goede servicebeurt komt BW toch weer terug maar we laten ons niet gek maken deze keer Door goed ons eigen spel te blijven spelen en door een goede servicebeurt van Annet winnen we laatste set met 25-17 Met een beetje dubbel gevoel keren we huiswaarts waar we onder het genot van een knabbel en een babbel het weekend inluiden