Gilze 2 – Simply Best Oost

Lang en zilvergekleurd zijn onze tegenstanders van deze thuiswedstrijd.
De 1ste set begon gedegen waarbij de tegenstander al bij een achterstand van 10-5 een TO
nam. Dit deed voor hun het tij niet keren we bleven voor. Echter naarmate we korter bij de
eindstreep kwamen sloeg de verwarring toe. Een TO aan onze zijde bij een stand van 24-23 was hard nodig om de hoofden even leeg te maken. Frans bleef ons aanspreken ons eigen spel te spelen, gedegen, vertrouwd en zorgen dat de pass aankomt. Dit lukte niet meer en uiteindelijk stonden we met lege handen na deze set, 24-26
De 2de set leek het omgekeerde van de 1ste set hortend en stotend naar het einde met
uiteindelijk een overwinning, 25-21!
Bij de start van de 3de set komen we niet in ons spel, veel onrust. We komen zelfs tot 2-10 achterstand maar vechten ons terug. Gelijk opgaand tot 18-17 en vandaar uitlopend naar een overwinning van 25-19. Hoopvol dus voor de 4de set. Hier echter eenzelfde start, zwak begin waarna we weer aardig bijkomen. Echter bij een stand van 14-16 loopt onze tegenstander verder uit en moeten we onze meerdere erkennen in Simply Best Oost en gaat deze laatste set verloren met 18-25.
Een avondje waarin we niet in ons spel zijn gekomen, te wisselvallig. met een eindstand van 2-2 kunnen we toch tevreden zijn. Na afloop nog een vreugdevol moment waarin Ad Botermans nog even in het zonnetje wordt gezet met zijn uitverkiezing als lid van dit jaar. Ad Proficiat!