Gilze kampioen Revanche competitie

Voor de laatste speeldag kwamen alle teams naar sporthal/camping Achter de Tuintjes. Gilze moest eerst aantreden tegen eeuwige rivaal CSS. Die schoten uit de startblokken en namen een ruime voorsprong, maar Gilze raakte niet in paniek en begon de achterstand langzaam in te lopen. Verschillende mooie acties toonden de kampioensvorm van het thuisteam, precies op tijd werd de achterstand omgezet in een voorsprong en de set winnend afgesloten: 25-22. In de tweede set ging het steeds gelijk op. Weer was Gilze in de slotfase het coolst en trok met 25-23 aan het langste eind.
Vervolgens won CSS met 2-0 van Dunamis, dat vooral in de eerste set sterke tegenstand bood. In de laatste wedstrijd van het seizoen won ook Gilze van de Tilburgers, waarna het tijd was voor de prijsuitreiking. Dat Gilze zich tot 31e Revanche kampioen zou kronen was geen verassing. Zij mogen hun naam laten bijschrijven op de traditionele wisselbeker. Na twee keer CSS en drie keer Rino was dat ook wel weer eens tijd. Met een hapje en een drankje in het sportcafé werd de competitie feestelijk afgesloten. Na de vakantie beginnen we weer opnieuw, nieuwe tegenstanders zijn altijd welkom!