Gilze2 – Zanberg2, weer een stapje dichterbij het kampioenschap

Op voorhand misschien een makkelijke wedstrijd tegen de nummer laatst maar dan moeten we het toch maar even doen. We beginnen goed, bouwen al snel een voorsprong op en winnen de 1e set met 25-15.Door Frans weer even op scherp gezet want het gaat nog niet helemaal 100% beginnen we aan de 2e set.Door een goede servicebeurt van Annet nemen we al snel een voorsprong, er word goed geblokt en ook lange rally’s gespeeld maar stiekem komt Zandberg terug maar we buigen dit al snel weer om naar een veilige voorsprong en winnen de 2e set met 25-18. De 3e en 4e set zijn een beetje een herhaling van de 2voorgaande sets met het enige verschil dat we al snel een voorsprong nemen die we niet meer uit handen geven. We blijven deze keer wel attent en proberen (en doen het ook nog) alle ballen te pakken waardoor de tegenstander het alleen maar moeilijker krijgt, met eindstanden van 25-15 en 25-17 slepen we de 4verdiende punten (en een schaal met hapjes) binnen. Nog eventjes doorgaan en dan kan het kampioenschap niet meer fout gaan.