Revanche competitie 07 oktober 2017

revanchelogootje3

De eerste speelronde van het dertigste seizoen revanche competitie begon met een ontmoeting tussen CSS en Gilze 1. Gilze kon aantraden in een vertrouwde opstelling en de eerste twee sets wordt er goed gespeeld. Vooral de drie dames weren zich goed. De derde set beginnen we te slap en halen de 6-0 achterstand net niet meer in: 25-23 en een 1-2 overwinning.

Op het andere veld trapt het vernieuwde Gilze A af tegen regerend kampioen Rino. Gilze zoekt nog naar automatismen en verliest set één en twee dik. In de derde set begint het te lopen en gaat het gelijk op. Helaas moet Adriënne in de slotfase uitvallen met een blessure. Het resterende vijftal laat zich alsnog de kaas van het brood eten: 23-25 en een 0-3 nederlaag.

Na de pauze speelt Gilze 1 tegen Rino. De Gilzenaren doen goed hun best maar Rino brengt veel ballen terug en hun aanvallers zijn in vorm. In de derde set is bij sommige van onze spelers het kaarsje op, of het geloof weg, en deze verliezen we dus ook kansloos: 0-3.

Gilze A speelt ondertussen tegen CSS, invalster Lenie is koud het veld ingekomen en de gewenningsperiode begint opnieuw, de eerste set wordt daardoor dik verloren. Hierna begint Gilze met hernieuw elan aan het restant van de wedstrijd. Met goede servicebeurten wordt de tegenstander onder druk gezet, en op die manier worden beide sets binnengesleept: 1-2.

Conclusie na de eerste speeldag. Rino steekt er nu al bovenuit, maar daar achter is het erg spannend tussen de andere drie teams. Over vier weken het vervolg.