Verslag Gilze 2 – EPVC’66.2/tik ‘m aan

stand-2-10-2017

Met een nieuwe samenstelling (Annet, Arjan, Lex, Rob, Govert, Frans K, Frans T, Walter (vandaag scheidsrechter) en Henk) beginnen we aan de 1e wedstrijd van het seizoen. De 1e set wordt tegen 5 tegenstanders heel gemakkelijk gewonnen met 25-15. De 2e set staan we al snel op een achterstand van 6-1, daarna herpakken we onszelf, echter uiteindelijk verliezen we de set met 22-25. De 3e set gaan we aanvankelijk nog gelijk op, maar door een eindsprintje van de tegenstander wordt ook deze set verloren met 22-25.
In de vierde set, met deze keer ook nr.6 bij de tegenstander, werd al snel een voorsprong van 10 punten genomen. De tegenstander leek wel wat van slag door de komst van de 6e man. De set eindigde uiteindelijk rimpelloos in een 25-13 winst. Eindresultaat een 2-2 gelijkspel waar ons team een patent op heeft. Voorlopig staan we op de 2e plaats in de 4e klasse. Opvallend veel ploegen met 2 punten.