Wedstrijdverslag Voverdi2-Gilze2

Wederom een lange trip richting het westen voor de ene laatste uitwedstijd van dit jaar Voverdi speelt met een libero en daar leek men in de 1e set veel last van te hebben,we wonnen deze namelijk (te gemakkelijk?) met 14-25 De 2e set met een goed gevoel begonnen maar Voverdi kwam langzaam in de wedstrijd wat resulteerde in 2 time outs van onze kant en een eindstand van 25-23 Niks aan de hand , we pakken de draad gewoon weer op van de 1e set maar dat bleek niet echt mogelijk, we waren slordig in de passes/blokken/afwerking en Voverdi kwam hierdoor beter in de wedstrijd , eindstand 3e set 25-12 Dan vol erop in de laatste set om een gelijkspel eruit te slepen maar helaas,door een goede service beurt van de tegenstander verloren we de 4e set met 25-22 Met een “zuur” gevoel naar huis want we hadden toch wel op 2puntjes gerekend maakte Govert het met een smakkelijke traktatie nog een beetje goed